MaintMaster blog - 30 August 2021


Backend / fullstackutvecklare c#/.net i Linköping

Backend / fullstackutvecklare c#/.net i Linköping

MaintMaster växer och vi söker en senior backend / fullstackutvecklare som vill vara med i vårt kärnteam för att vidareutveckla vår produkt. Vi är på god väg att etablera oss som Europas ledande leverantör av Maintenance Management System (underhållssytem) för industrin, men det händer mycket i vår värld och möjligheterna med vår programvara är många. Är du en erfaren backend / fullstackutvecklare? Välkommen till MaintMaster!

 

Kvalifikationer
Vi jobbar nära Microsoft-stacken i Azure, backend i C# och .net. Senaste UI-projektet utvecklas med React, tidigare har vi jobbat med Angular, Flutter och Ionic. I huvudsak ligger vår programvara kvar i WinForms men ambitionen är att så snart det går ersätta med enastående appar för alla plattformar i modern miljö.

 

Vem är du?
Vi söker dig som vill ta ansvar och leverera. Du arbetar pragmatiskt där kundnyttan alltid står i fokus. Du är även en lagspelare som vill bidra tillsammans med oss, samtidigt som du självklart får utrymme att ta eget ansvar och stor möjlighet att påverka.

 

Vi erbjuder
MaintMaster erbjuder dig att avsätta fyra timmar för kunskapsutveckling varje vecka plus att vi tar del av konvent och seminarier. Gillar du att träna har vi även ett förmånligt friskvårdsbidrag och två betalda friskvårdstimmar i veckan. Utöver det har vi generösa pensionsavsättningar och en bra sjukförsäkring.

 

__________________________________________

 

Ansökan
För den här tjänsten samarbetar vi med Randstad, vänligen skicka in din ansökan här: https://www.randstad.se/arbetssokande/jobb/backendfullstackutvecklare-cnet-till-maintmaster-i-linkoping-201354187/.

Hur är det att jobba på MaintMaster?
Vill du veta mer om hur den första tiden som utvecklare är? Du hittar en intervju med en av våra utvecklare, Jesper Gustafsson, här: https://maintmaster.com/sv/ny-utvecklare-pa-maintmaster/